Zoals je weet geloven wij bij BitesWeLove dat je met Good Energy heel ver kunt komen. Niet alleen in je studie of baan, maar juist in je dagelijkse leven. Dit hele jaar is alles nét even iets anders gegaan, en dat geldt dus ook voor de decembermaand. Tóch willen wij (als bedrijf, maar ook op persoonlijk niveau) doorgaan met het vergroten van onze Good Energy Movement. Hoe we dat doen? Je leest hier 3 corona-proof manieren waarop je deze maand tóch nog iets voor iemand kan doen. En voor jezelf.

 

Begin met de boom

Sinterklaas is alweer onderweg naar Spanje, dus we mogen de boom eindelijk optuigen! Op zoek naar een beter alternatief? Ga voor een BeterBoompje. BeterBoompje zorgt ervoor dat Kerstbomen niet meer worden weggegooid nadat ze een maandje bij je mogen hebben logeren, maar dat ze gewoon weer worden terug geplant. Hoe leuk is dat? Onze vrienden van Lowlander Bier hebben zelfs een heel Kerstbomenbos geplant. Hier wordt toch iedereen gelukkig van?

 

Stuur een Kerstkaart

Kun jij je nog herinneren dat je vroeger door de straat liep om bij ál jouw buren een Kerstkaart door de brievenbus te gooien? Veel mensen vergeten nog een ouderwetse, handgeschreven Kerstkaart te sturen. Gelukkig brengen we dit jaar allemaal iets meer tijd thuis door, dus maak even een uurtje tijd om jouw oudere buren een handgeschreven kaartje te sturen. En stuur er ons maar ook meteen één… 😉

 

Word eenmalig vrijwilliger

Via NL Voor Elkaar kun je eenmalig vrijwilligerswerk doen wanneer jij tijd hebt! Schijf Coronapost voor eenzame ouderen, help iemand met het opruimen van de tuin, draai een keer een wasje voor een oudere buurvrouw of laat haar hond een keertje uit. Er zijn talloze manieren om de mensen in jouw buurt een handje te helpen!

 

Heb jij nog meer ideeën? Laat het ons weten via hello@biteswelove.nl, want samen maken we ook van deze decembermaand een Good Energy maand!