Je dagelijkse portie positive vibes

Bij BitesWeLove maken we verrassende notenmixen die goed voor je zijn: little things to brighten your day. Omdat we geloven dat het de kleine dingen zijn die het leven leuker maken. Onze missie? De wereld redden van saaie, ongezonde snacks en blij maken met onweerstaanbare healthy bites.

We gebruiken alleen maar natuurlijke ingrediënten en de allerbeste noten. En die combineren we met allerlei andere ingrediënten waar we gek op zijn. Het beste excuus om zo nu en dan te snacken, want de bites zijn ongelooflijk lekker én goed voor je.

Plantpower

Noten, hoe klein ook, zijn ontzettend gezond. Onze bites zijn een bron van eiwitten, rijk aan vezels, en bevatten geen toegevoegde suikers. Ook het RIVM, het Voedingscentrum en de Nederlandse Vereniging van Diëtisten zijn het roerend eens: noten zijn goed voor je. Eén handje noten per dag is het advies. Met een kleine aanpassing aan je eetpatroon breng je dus al een positieve verandering teweeg.

Oh ja: slechts 3% van de Nederlanders komt aan hun aanbevolen dagelijkse hoeveelheid noten. Daar helpen wij dus graag een handje bij. Ieder zakje bites bevat precies wat je nodig hebt om gezond de dag door te gaan.

We go nuts

In 2014 kwamen de gebroeders Menken en Marleen Basart voor het eerst samen met het idee om de tussendoortjesmarkt eens op te schudden. Het begon als een abonnementsservice voor fanatieke thuis-snackers en groeide uit tot een notenmixmerk dat verkrijgbaar is bij grossiers, de grotere bedrijfscateraars, online en (binnenkort!) in de winkel om de hoek.

Je vindt BitesWeLove bijvoorbeeld bij Google, Nike en KPMG, bij zorgcentra, congreslocaties en zelfs in het vliegtuig. Die bites komen er natuurlijk niet vanzelf. Vanuit ons kantoor in Amsterdam werkt een bevlogen team elke dag aan de ontwikkeling van de lekkerste notenmixen en productiemethoden die het beste uit de ingrediënten halen. Alles voor de beste, gezonde bites!

BiteLine

Start BitesWeLove abonnement

Nu ook zakelijk verkrijgbaar

Opening webshop

Einde abonnement

Intro nieuwe bites & design

Onze nutcases

Marleen Basart
Founder & Directeur

Kim van 't pad Bosch
Operationeel medewerker

Liesbeth Gouwens
Directeur

Robert Menken
Founder & noten expert

Margo van de Laar
Account management & Ecommerce

PP Menken
Founder & Noten expert