Ook borrelen gaat in coronatijd net iets lastiger dan normaal. De kroegen zijn dicht, je mag thuis maar twee personen ontvangen (ook nog eens op afstand) en je kunt in de avond niet even naar je lokale slijterij rennen om snel nog een extra flesje wijn te halen.

Wij bij BitesWeLove zouden BitesWeLove niet zijn als we niet meteen een oplossing hadden bedacht. Je kunt met je collega’s, vrienden, familie of je lokale voetbalclub gewoon nog borrelen, online! Plan een Zoom-call, een Google Meet of ga lekker ouderwets voor Skype. Wij regelen de rest.

Je bestelt via onze webshop heel gemakkelijk borrelpakketjes met stazakken van onze Crunchy Peas: want een goede borrelnoot kan op jouw online borrel niet ontbreken. Daarnaast kun je kiezen tussen een flesje Cava, biertjes van Lowlander of een lekker frisje van Soof. Ben je bezig met het regelen van een bedrijfsborrel? Bestel dan via onze zakelijke site. Iedereen in jouw groep krijgt zo’n Kerstborrel pakket thuisbezorgd, zodat jullie helemaal coronaproof (maar toch ouderwets gezellig!) kunnen borrelen.

 

Volg dit stappenplan voor een succesvolle borrel:

Stap 1: Stuur een uitnodiging naar jouw collega’s/vrienden/familie/buren

Stap 2: Bestel een BitesWeLove snackbox voor jouw borrel!

Stap 3: Ontvang BitesWeLove snackbox thuis

Stap 4: Zet je computer aan en begin met de borrel

Stap 5: Geniet van jouw BitesWeLove snackbox