Kaas is altijd een goed idee. Vooral als het om snacken gaat. Vonden wij ook. Dus hebben we naar jullie smeekbeden geluisterd en zijn onze test-keuken ingedoken. Om er juichend weer uit tevoorschijn te komen met een nieuwe BitesWeLove-innovatie: Flip-its Vegan Cheese 🎉.

Soms is het enige dat je gelukkig kan maken een flinke portie cheesy goodness. Snappen we bij BitesWeLove. Dat is namelijk precies waarom we onze Flip-its Cheese Flavour hebben gemaakt. 100% vegan, met super veel vezels en proteïne, en maar 285 calorieën per chips zak van 75 gram.

Dat komt omdat ze voor 75% uit linzen bestaan en we ze niet bakken of frituren, maar poffen. En dat maakt ze ook nog eens super knapperig en glutenvrij. Veel details om te zeggen: van onze Flip-its Cheese Flavour kan je zorgeloos de hele zak leeg snacken.

Bestel nu

Ze zijn ook beschikbaar in handige uitdeelzakjes van 18 gram. Met maar 68 calorieën per zakje en lekker veel vezels en proteïne stillen Flip-its Cheese Flavour in kleine zakjes jouw snack-cravings op elk moment. De ideale snack voor onderweg, dus.

Bestel nu

Probeer nu!

Nieuwsgierig? Dat snappen we bij BitesWeLove. Dat is precies waarom we een proefbox hebben gemaakt met 2 zakken van 75 gram en 4 kleine zakjes van 18 gram. Perfect om jouw kaas-cravings te stillen, met meer dan één zak 😉 #treatyourself

Vegan Cheese Proefbox

Nu verkrijgbaar bij Crisp!

Vanaf nu is onze nieuwste favoriet Flip-its Cheese ook verkrijgbaar bij Crisp! Bestel direct via de Crisp app 🙌.

Ga naar crisp.nl