Stress bij een productlancering, culinair Nederland op bezoek en een trip naar Keulen..

BitesWeLoveStory #01:
Say cheese

Dit is de eerste aflevering van de nieuwe serie BitesWeLoveStory: Say Cheese?
Pak een snack, leun even achterover en geniet mee met onze hoogte- en dieptepunten tijdens het bouwen van een snackmerk. Want je gelooft toch niet dat dat altijd van een leien dakje gaat?

Deze maand:

– Introduceerden we een nieuwe chipssmaak
– Was er lichte paniek voorafgaand aan de Culiperslunch
– Stonden we met een mega stand op de ISM in Duitsland

check onze eerste biteswelovestory hier!

Say Cheese

Deze maand introduceerden we eindelijk BitesWeLove Flip-its Vegan Cheese. Omdat kaaschips geweldig zijn, maar vooral de lievelingschips van onze founder Marleen.

Het was een enorme zoektocht naar perfecte kaassmaak. Daarom werden Flip-its eerst in andere smaken gelanceerd (je kent natuurlijk Flip-is Paprika en Salt & Pepper, , verkrijgbaar bij jouw favo supermarkt zoals Jumbo, Albert Heijn, Picnic en Crisp).

Na veel proefsessies en dankzij de inzet van het hele team is het gelukt. Heb jij ze al gespot bij Crisp of NSKiosk?Probeer Flip-its Vegan Cheese. 

Probeer Flip-its Vegan Cheese

Culiperslunch

Dus schreven we ons in voor een pers-event om Flip-its Vegan Cheese te presenteren. Probleempje: ze waren niet op tijd klaar. Honderd hongerige influencers en journalisten, en geen product? Not in our book!

Dankzij een last-minute reddingsactie van Nicole hebben we hen toch een extra, handgemaakte batch kunnen laten proeven. Bekijk hier de eerste reacties.

Gutentag Köln

BitesWeLove gaat (al een tijdje) internationaal. Daarom waren we met het team op de ISM in Duitsland. Dat is de grootste beurs voor snacks van Europa. We hebben honderden experts, inkopers en pers onze bites laten proeven én aan ons rad van snack-fortuin laten draaien. Veel positieve reviews voor onze nieuwe Flip-its Vegan Cheese. Als New Product Showcase gooide zowel de Flip-its als all time favourite Crunchy Peas hoge ogen.

Check de eerste reacties in deze video. Say cheese?

Check onze socials

Wat waren jouw hoogte- en dieptepunten de afgelopen maand? Laat het ons weten door een comment onder de video of geef een belletje, vinden we leuk.

Je kan hem bekijken via YouTube, Instagram en TikTok.

bekijk de video

In de volgende BitesWeLoveStory zie je wat er allemaal gebeurde rond de ‘Food Boost Challenge’, het Go See Pers event én vragen we ons af. Zit ons team in de put?

 

Bekijk hier de reactie van snack-nieuws.nl:
Nieuwe Flip-its zijn volwaardige kaaschips met minder calorieën”.