De 5 beste ideeën om je thuiswerkende medewerkers toch een beetje bij elkaar te brengen

1. VrijMiBo op afstand

Organiseer een online VrijMiBo. Stuur je team een uitnodiging en Zoom invite waarmee ze kunnen inloggen. Vraag iedereen zijn leukste Zoom achtergrond te selecteren. Verras ze met een gezond borrelpakket van BitesWeLove met lekkere hartige snacks en bijvoorbeeld een (0.0%) biertje van Lowlander of frisse, bruisende limo van Soof. Voor je het weet waan je je in een ouderwets gezellige VrijMiBo met je collega’s, de drankjes, flauwe VrijMiBo humor én die geweldige cadeaubox van BitesWeLove..

2. Online Coffee Break

Een van de dingen die je mist bij thuiswerken? De smalltalk bij het koffieapparaat. Organiseer daarom een online Coffee Break. Vraag iedereen om een uur of 10 in te loggen met een kop koffie en een lekkere BitesWeLove snack voor een informele update.

3. Walk it out

Organiseer “wandelmeetings” in plaats van de wekelijkse “BiLa”. Dit is wat je noemt een life hack. In plaats van samen in een vergaderruimte te zitten heb je binnen no time je stappenteller vol, krijgt wat frisse lucht, en kan op een ontspannen manier bijpraten. Volledig Corona-proof als je buiten natuurlijk ook op 1,5m blijft. Wij gaan bijvoorbeeld naar de Waterleidingduinen, het Vondelpark of een vlug rondje in het Sarphatipark. Maar ook jij hebt vast en zeker een mooi wandelgebied om de hoek. Belangrijk: vergeet je snacks niet.

4. Team Challenges

Houdt jouw team wel van een kleine competitie? Organiseer dan een online team Challenge! Vraag iedereen dagelijks 100x touwtjespringen, 10 min per dag mediteren of 5km wandelen. Degene die dit de hele week volhoudt en op een zo origineel mogelijke manier deelt het team wint uiteraard een mooi cadeau. Bijvoorbeeld een gezonde snackbox van BitesWeLove. Weer iets met twee vliegen.

5. Huddle

Bij BitesWeLove beginnen we de dag altijd met een ‘huddle’. Iedereen deelt de 3 belangrijkste taken of doelen die die dag op de agenda staan. Zo houden we elkaar scherp en op de hoogte. Nu we vanaf huis werken heeft deze huddle zich naar de digitale wereld verplaatst. Stipt om 9:05 checken we allemaal in en delen we in 10 minuten kort onze plannen voor de dag. Zo beginnen we de dag apart toch een beetje samen.

Heb jij nog leuke tips? Deel deze dan met ons via instagram of per email naar hello@biteswelove.nl