Gezonde snacks op de werkplek

Bij BitesWeLove zijn we op een missie om een dosis positiviteit aan jouw werkplek toe te voegen. Wij geloven dat onze bites de perfecte ondersteuning zijn voor jouw werknemers, waardoor de werkomgeving gezonder en vrolijker wordt.

Het nemen van een pauze wordt niet alleen aangemoedigd, het is een fantastisch idee! En wanneer die pauze gepaard gaat met een heerlijke en voedzame bite, ben je niet alleen aan het werk, je snackt jezelf naar succes. In onze zakelijke webshop bestel je onze gezondere snacks met korting voor jouw medewerkers, of bestel bij jouw favoriete groothandel.

Zakelijk bestellen

How we roll

Wil je gezonde snacks kopen voor jouw werknemers of de gasten op jouw evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze zakelijke webshop bestel je bites voor op kantoor of gezonde snacks voor evenementen. Je betaalt een speciaal zakelijk tarief (vanaf €0,60 per bite!)

Zakelijk bestellen

Bestel tegen zakelijk tarief

Betaal achteraf op factuur

Levering binnen 2 werkdagen

Gratis verzending >€150

Verpakkingsvrij snacken

Heb je een grotere locatie en wil jij graag onze bites in bulk aanbieden? Dan zijn onze snack dispensers wellicht iets voor jou! In deze mooie en duurzame presentatie verlaag je het plastic verbruik op locatie. Daarnaast zijn de kosten per snackbreak tot wel 40% lager dan met portieverpakkingen. Win-win zeggen wij. Lees meer op onze blog.

Vraag informatie aan

Bij de groothandel

Je kunt onze gezonde tussendoortjes ook vinden bij diverse groothandels. Wel zo gemakkelijk. Je bestelt onze bites bijvoorbeeld bij Sligro, Bidfood, Hanos en Lekkerland.

Vraag informatie aan

Proeven is geloven

We snappen best dat je eerst zelf even wilt proeven voordat je onze bites aan je collega’s of gasten voorschoteld. Daarom sturen we je graag vrijblijvend een proefbox toe. Proeven is geloven zeggen we hier altijd op kantoor.

*Alleen voor zakelijke klanten, zolang de voorraad strekt.

Vraag een proefbox aan