BN’ers aan de bites, een teamuitje en een shitload aan #fails.

BitesWeLoveStory #02:
Come Rain or Shine

Dit is de tweede aflevering van de nieuwe serie BitesWeLoveStory: Come Rain or Shine 🌦.
Pak een snack, leun even achterover en geniet mee met onze hoogte- en dieptepunten tijdens het bouwen van een snackmerk. Want je gelooft toch niet dat dat altijd van een leien dakje gaat?

Deze maand:

– Gingen BN’ers aan de bites
– Liep niet álles soepel bij onze verkooppunten
– Sloegen we heel wat balletjes

check onze nieuwe biteswelovestory hier!

Beauty & the bites?

Wat moet BitesWeLove op een beauty-influencers event? Dat is wat founder Marleen zich in eerste instantie afvroeg, toen ze hoorde dat Jasmijn en José naar het Go See Event van onze buren Maison PR gingen.

Maar wat bleek: de influencers liepen met ons weg en we spotten in de dagen erna de ene na de andere BN’er met onze bites (Hoi Patty! Hoi Quinty!).

volg onze socials

Dus wáár staan de Crunchy Peas?

We introduceerden de portieverpakking van onze Crunchy Peas Smoked Paprika bij Albert Heijn. Dé plek voor een klein meeneemzakje bites? Bij de kassa natuurlijk. Alleen bleken ze in heel wat winkels niet bij de kassa, maar in het tussendoortjesschap te staan. Verwarring alom. Gelukkig kwam Nicole to the rescue en regelde een fel-oranje sticker op de omdoos, zodat de portieverpakkingen voor de Albert Heijn winkelteam niet meer te missen zijn.

 

Picknicken op de de baan én online

Het team sloeg een balletje op de golfbaan en dat haalde – naast de team spirit – ook de winnaarsmentaliteit naar boven. We noemen geen namen. Check de video voor gezonde competitiedrang. De dag werd natuurlijk afgesloten met een picknick.

Nog een leuk nieuwtje: we lanceerden onze Crunchy Corn Sweet Chilli bij Picnic – de online supermarkt dus. De ideale snack voor bij je picknick 🙂

Check onze socials

Wat waren jouw hoogte- en dieptepunten de afgelopen maand? Laat het ons weten door een comment onder de video of geef een belletje, vinden we leuk. 

 

Volg jij al onze snackstories al?

💚 Volg ons op Instagram, TikTok of Linkedin.
💚 Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

bekijk de video

In de volgende BitesWeLoveStory zie je hoe het team tientallen Appies op stelten zet, gaat er een wel héle leuke nieuwe verkooppartner live en hangen we de Oprah Winfrey uit (‘You get a bite! You get a bite!)