feel-good
snacking

MEET THE TEAM

We zijn hier om de snackwereld wakker te schudden met lekkere bites waar jij je goed bij voelt.

ONS VERHAAL

Met achtergronden in de supermarkt-retail en scheepvaartfinanciering, kunnen Marleen en Liesbeth niet meer van elkaar verschillen. Maar wat ze wel delen, is een enorme passie voor eten en alles wat lekker is.

Na de universiteit werd Marleen categorymanager voor het tussendoortjesschap (surprise, surprise) bij een grote supermarktketen en werd ze verliefd op een chef – ook daar geen verrassing. Liesbeth begon op jonge leeftijd met koken toen haar moeder ‘s avonds weer naar school ging (applausje voor dromenjagers). Ze verloor nooit haar liefde voor het creëren van smaakvolle en voedzame diners. In 2015 besloot Liesbeth haar hart te volgen en de scheepvaartwereld te verlaten om haar passie te volgen: het opzetten van een food-merk. 

Samengebracht door gezonde, lekkere snacks, leiden Liesbeth en Marleen nu een ambitieus team dat de snack-industrie hap voor hap door elkaar schudt.

Wat in 2015 begon als een online abonnement is uitgegroeid naar een internationaal merk van gezonde snacks met meer dan 800 verkooppunten in retail en meer dan 2.000 verkooplocaties in foodservice. Alleen al in 2020 verkochten we in Nederland meer dan 2,5 miljoen bites. Een groei van 55%! In juni 2021 lanceren we in het Verenigd Koninkrijk bij een grote nationale retailer: onze eerste stap in de Britse snackindustrie. Ambitieus? Jazeker. Maar dat is precies waar we van houden.

— Marleen Basart & Liesbeth Gouwens

Op de hoogte blijven van onze plannen en ambities? Lees dan zeker onze blog.

ons manifest

Ons doel is simpel: jou helpen om gezonder te snacken met lekkere bites waar je je goed bij voelt. Zo schudden wij – hap voor hap – de snackwereld op.

Als echte fijnproevers nemen we jouw snack-cravings serieus. Daarom stoppen we onze bites vol smaak, de perfecte crunch en een flinke dosis ‘gimme more please!’. We gebruiken alleen de beste plantaardige ingrediënten, zoals noten, erwten en bonen. En we houden vetten, suiker en zout altijd in de smiezen.

Dus zodra je snack-trek krijgt kan jij je onbezorgd snacken én je goed voelen. Want jij weet dat je jouw lichaam iets goeds geeft, terwijl je je smaakpapillen trakteert op iets speciaals. Win-win.

ONS TEAM

Wij werken met een A-team van vrouwen vanuit het BitesWeLove hoofdkantoor in Amsterdam. Allemaal foodies in hart en nieren, met een passie voor goed eten. Wij geloven dat gezond snacken niet betekent dat je een compromis moet sluiten op smaak, en onze eigen bites bewijzen dat.

Marleen Basart

Founder & Director 
marleen@biteswelove.nl

 

liesbeth gouwens

Director/Strategist 
liesbeth@biteswelove.nl

 

Nicole van Wijk

Head of Operations 
nicole@biteswelove.nl

 

José van Gaalen

Head of Marketing 
jose@biteswelove.nl

luuk elkhuizen

New Business Development
luuk@biteswelove.nl

jasmijn bakker

Marketing & Sales Coördinator
jasmijn@biteswelove.nl

tom lagarde

Accountmanager B2B & OOH
tom@biteswelove.nl

limei gunn

Operations & Impact 
limei@biteswelove.nl

Linn van rijswick

Marketing & Design
linn@biteswelove.nl

Anouk Verschoor

Junior Content Creative
anouk@biteswelove.nl

We gebruiken alleen de beste natuurlijke ingrediënten en zorgen ervoor dat we vetten, suiker en zout beperken.

#goodness

Value

We zorgen ervoor dat onze bites barsten van de smaak, de perfecte crunch hebben en altijd en overal je snack-craving stillen. Geen compromissen. De gezondere optie kiezen is dus een eitje.

#letsgo

Value

Power to the plants! Van noten en fruit tot erwten en bonen, al onze goodness komt van de bodem.

 

#plantpower

Value