Tijd voor een update, want er was weer veel beweging at the BitesWeLove HQ. πŸŽ‰

Gezonde Innovatie Awards

Hoera, onze BitesWeLove Flip-its Vegan Cheese zijn genomineerd voor de Gezonde Innovatie Awards! Help jij ons in de top te komen door op ons te stemmen? Onze dank is groot! πŸ«ΆπŸΌπŸ§€

B Corp, baby

Zoals jullie misschien al gezien hebben, zijn we officieel B Corp! We zijn er behoorlijk trots op. Want deze B-Corp certificering bestendigt onze missie om eerlijk, ethisch en duurzaam te ondernemen Γ©n maakt ons een trots lid van een geweldige community van missiegedreven impactondernemers, zoals Dopper, Tony’s Chocolonely en Ben & Jerry’s bijvoorbeeld. Goed gezelschap dus.

We hebben het natuurlijk goed gevierd met een B Corp borrel. Maar we vieren het ook graag met jou. Haast je naar onze socials voor leuke winacties met andere geweldige B Corp merken.

Β Hallo Deutschland

Sinds twee weken is BitesWeLove ook te verkrijgen in Duitsland. We liggen namelijk met onze Flip-Its in 300 REWE‘s en je kan de Flip-its ook bestellen bij Flaschenpost. We zijn super trots dat BitesWeLove blijft groeien en dat hebben we mede te danken aan jullie.

We gingen off-site!

Oftewel: Liesbeth en Marleen namen het MT mee om samen twee dagen op een mooie plek in de natuur na te denken over de volgende stappen voor BitesWeLove. Het is voor het eerst dat we ons niet bij Liesbeth thuis opsluiten om uit de business te stappen, maar letterlijk naar buiten gaan. Het werd tijd voor een nieuwe aanpak. Hard werken, natuurlijk afgewisseld met een wandeling, goede lunch en gezellig diner.

Β Uit je ritme breken

De afgelopen weken stonden ook in het teken van het nemen van een ‘break’. Door de vakantie-vibes samen nog even vasthouden en te breken met het gebruikelijke ritme. We namen een groep influencers mee naar Pansy om hun inner child weer even de ruimte te geven. Benieuwd naar hoe dit alles verliep? Check onze socials voor een verslag van onze avond bij Pansy.