Wist je dat onze bites ook in diverse ziekenhuizen aangeboden worden? Zoals in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven, waar Lisette van Heffen de jaarlijkse Hartweek organiseert voor professionals in de zorg.

Behalve interessante lezingen staan ook onze bites dagelijks op het programma: “Al deze mensen komen voor het hoofdthema, hart & vaatziekten, en daar past ook een gezond leefprogramma en gezonde voeding bij, vind ik.”

“Daarnaast zijn er sterke aanwijzingen dat het eten van ongezouten noten beschermend werkt tegen hart- en vaatziekten. Ze zijn een belangrijke bron van essentiële mineralen zoals calcium, fosfor, ijzer, kalium, koper, magnesium en zink. En ook belangrijk: we houden onze bezoekers graag de hele dag bij de les. Door goede lezingen te bieden èn lekker (maar ook gezond) te verwennen.”

“En ik vind BitesWeLove er leuk en trendy uitzien; het nodigt uit om ze uit te delen. Daarbij zijn er allerlei varianten dus is er voor elk wat wils. Het zijn perfecte porties voor even een lekkere bite tussendoor. We geven ze altijd in de kleine pauze om even de middagdip weg te halen.”

“Ik houd zelf het meeste van de Nutcase, gewone ongebrande en ongezouten noten. Die geven je een voldaan gevoel, zijn lekker en houden je bloedsuikerspiegel op peil.”

Lisette is Consulente Hart & Vaatcentrum in het Catharina Ziekenhuis Eindhoven.