healthygood energy snackboxen

Vraag een proefbox aan

Support je team met de BitesWeLove Snackbox

Of ze nu plotseling thuiswerken, extra lange shifts draaien, of een online vrijmibo organiseren; kies een lekker (en gezond!) snack pakket en wij bezorgen het bij je medewerkers thuis. Dat kan al vanaf €10 per healthy BitesWeLove Snackbox inclusief verzending en een kaartje met persoonlijk bericht. Doen? Zo werkt het:

Value

kies JE
SNACKBOX

Lees meer over de healthy snackbox, en neem contact op om je bestelling te plaatsen.

Value

schrijf
je boodschap

Vertel ons in maximaal 200 tekens wat je op het bijgevoegde kaartje wilt zetten. 

Value

laat
ze bezorgen

We sturen je een sheet waarin je de afleveradressen op in kunt vullen. En wij bezorgen binnen 5-7 dagen.

Value

enjoy
your bites!

Je team ontvangt hun gezonde cadeau thuis. Bomvol Good Energy. Easy peasy.

bezorg een portie Good Energy voor de thuiswerker, de overwerker en de (online) VrijMiBO

kies jouw biteswelove snackbox

Kies de BitesWeLove Snackbox dat bij je past, en neem telefonisch (020-2331750) of via het formulier onderaan deze pagina contact met ons op. De prijzen zijn inclusief gepersonaliseerd kaartje, handling en verzending naar adressen binnen Nederland.

#1 Voor de online borrel

Thuiswerken betekent niet dat de vrijdagmiddag-borrel niet door hoeft te gaan. Die houden we gewoon online, achter onze schermen! Dus slinger al je medewerkers in een Zoom of Hangout en zorg dat ze er iets lekkers bij te snacken hebben. Zo maak je het gezellig, terwijl je toch een beetje samen bent (kantoorhumor niet inbegrepen).

Onze 4 hartige bites in portieverpakking, verzonden in een leuk doosje dat door de brievenbus past. Inclusief kaartje met boodschap & verzending naar adressen in Nederland.

– 1 x Crunchy Peas Smoked Paprika (30g)
– 1 x Crunchy Peas Seasalt Black Pepper (30g)

– 1 x Soya Nut Mix (35g)
– 1 x Chilli Nut Mix (35g)

€10,- excl. BTW

vraag aan

Bestelbaar vanaf 10 stuks.

#2 Voor de thuiswerkers

De gang naar de voorraadkast wordt in één keer leuker, lekkerder èn gezonder als je daar een Healthy Snack Box van BitesWeLove aantreft. Zo doorbreek je een lange thuiswerkdag met een portie good energy. Een leuk bedankje voor je teamleden in een tijd waarin iedereen af en toe een kleine oppepper kan gebruiken.

De 6 populairste bites in portieverpakking, verzonden in leuk doosje dat door de brievenbus past. Inclusief kaartje met boodschap & verzending naar adressen in Nederland.

– 1 x Apricot Nut Mix (35g)
1 x Cinnamon Nut Mix (35g)
– 1 x Mixed Nuts (30g)
– 1 x Chilli Nut Mix (35g)
– 1 x Crunchy Peas Smoked Paprika (30g)
– 1 x Crunchy Peas Seasalt & Black Pepper (30g)

€11,95 excl. BTW

vraag aan

Bestelbaar vanaf 10 stuks.

#3 Voor de overwerkers

Een hart onder de riem voor de bikkels die juist nu bergen werk verzetten om de boel draaiende te houden. Terwijl de rest van Nederland thuis werkt of noodgedwongen stilzit, maken zij overuren om te zorgen, handhaven, rijden, en meer onmisbaar werk te doen. Als íemand een gezonde, lekkere break verdient, zijn zij het wel. 

Alle 6 grote verpakkingen, inclusief kaartje met boodschap & verzending naar adressen in Nederland. (Let op: past dus niet door de brievenbus).

– 1 x Chocolate Nut Mix (140g)
– 1 x Chilli Nut Mix (140g)
– 1 x Soya Nut Mix (120g)
– 1 x Cinnamon Nut Mix (120g)
– 1 x Crunchy Peas Smoked Paprika (100g)
– 1 x Crunchy Peas Seasalt & Black Pepper (100g)

€17,95 excl. BTW

vraag aan

Bestelbaar vanaf 10 stuks.

“Amarant wilde haar medewerkers graag een hart onder de riem steken in de roerige tijden rondom Corona. Duurzame inzetbaarheid is een speerpunt bij Amarant. Een attentie met een dosis positieve, gezonde energie en samen de ‘noot’ kraken was dan ook de boodschap voor al onze (zorg)medewerkers. Bovendien heeft BitesWeLove korte lijntjes, denken ze mee in oplossingen en schakelen ze snel..”

Karin – Amarant

“Op zoek naar een kleine attentie ter waardering voor de inzet en flexibiliteit van het team in de corona tijd bleek biteswelove de uitkomst! Iedereen heeft geNOTEN van de gezonde snacks tijdens een digitale borrel.”

Joris – TNO

“We hadden een online vrijdagmiddag borrel georganiseerd met onze collega’s. Vanaf het eerste moment werd alles door BitesWeLove goed georganiseerd, er werd goed meegedacht en er werd gezorgd dat de pakketten ruim op tijd werden bezorgd. De collega’s waren enthousiast, verrast, vonden het er goed uit zien en het smaakte heerlijk! Zeker een aanrader!”

Fleur – Tedas

“Ik bestel de kadodoosjes af en toe om mijn teams of collega’s te verrassen. En dat werkt dus ook altijd. Ze vinden het merk leuk, de verpakking vrolijk én de inhoud verrukkelijk. Op deze manier kan ik – en helemaal in deze coronatijden – even wat aardigs doen. Word er zelf altijd blij van als je een ander kunt verrassen. En deze cadeautjes zijn daar uitermate geschikt voor.”

Karen – KIK Communicatie Bussum

Uiteraard kunnen we de snackboxen ook versturen naar adressen buiten Nederland. Hiervoor worden mogelijk extra verzendkosten in rekening gebracht. Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

vraag een proefbox aan

Vul hier je gegevens in. Wij nemen binnen 24-uur contact met je op.
(bellen kan natuurlijk ook op: (0)20 2331750)