Meet our
Chewy Oat Bars

BESTEL NU

De Wereld van Gezonde Snacks

De wereld van snacks lijkt soms wel te bezwijken onder de enorme hoeveelheid ongezonde opties die er zijn. Veel van deze snacks bevatten onnodige ingrediënten die je alleen maar aanmoedigen om meer te eten. Maar er is goed nieuws: het is tijd om te breken met deze ongezonde snacks en ruimte te maken voor een gezonder alternatief. Probeer nu onze Chewy Oat Bars, die je niet alleen een geweldig gevoel geven, maar ook een betere keuze zijn.

BESTEL NU

Het probleem met gewone
granola- en haverrepen

Wist je dat de gemiddelde granola- en haverreep meer dan 20 gram suiker per 100 gram bevat? Dat komt neer op ongeveer 2 tot 2,5 suikerklontjes per reep. Dit is waarschijnlijk niet wat je voor ogen had toen je dacht aan een gezond tussendoortje. Bij het kiezen van een natuurlijk ogende snack voor een gezonde pauze, wil je toch geen suikerbom?

BESTEL NU

Een nieuw tijdperk van gezonde snacks

Wij besloten het anders aan te pakken. Onze Chewy Oat Bars bieden alle smaak die je zoekt, zonder de suikerrush. Deze repen zijn een smakelijk alternatief voor de suikerrijke snacks die je misschien gewend bent. Ze zijn gemaakt van volkoren haver, bruine rijst, tapioca- en cichoreiwortelvezels, zonnebloem- en pompoenpitten, quinoa en zonnebloempasta. Je kunt kiezen uit twee heerlijke smaken: chocolate en cinnamon roll.

BESTEL NU

Geen toegevoegde suiker

Elke reep bevat 0% toegevoegde suiker en geen kunstmatige zoetstoffen. Van nature zijn deze repen laag in suiker, met minder dan 1 gram per 30 gram reep. Dit betekent dat je kunt genieten van een heerlijk tussendoortje zonder je zorgen te maken over je suikerinname. Bovendien bevatten onze repen slechts 107 calorieën per 30 gram reep en zijn ze rijk aan vezels.

Ingrediënten

Onze Chewy Oat Bars zijn met zorg samengesteld uit een gezonde mix van volkoren haver, bruine rijst, zonnebloem- en pompoenpitten, quinoa en zonnebloempasta. In plaats van suikerrijke siropen en dadels gebruiken we natuurlijke voedingsvezels uit tapioca en cichoreiwortels om onze repen hun kenmerkende chewy textuur te geven. Dit maakt onze repen niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond.

BESTEL NU

Suiker?

Onze Chewy Oat Bars bevatten alleen natuurlijke suikers die van nature in de ingrediënten voorkomen. We voegen geen suiker toe, in tegenstelling tot veel andere snackmerken die verborgen suikers zoals fructosestroop, dadels of fruitpurees gebruiken. Daarom bevatten onze repen slechts 2,8 gram suiker per 100 gram en minder dan 1 gram suiker per 30 gram reep. Een behoorlijk zoete deal, nietwaar?

Sweeteners?

Zeg maar dag tegen maltitol en sucralose, want onze repen zijn al zoet genoeg van zichzelf. We gebruiken geen kunstmatige zoetstoffen in onze Chewy Oat Bars. Dit maakt ze een natuurlijke keuze voor iedereen die op zoek is naar een gezonde snack.

BESTEL NU

Free from:

Onze Chewy Oat Bars zijn een worry-free snack voor iedereen die gezondheid belangrijk vindt. Ze zijn ideaal voor health seekers, allergen avoiders, nut naysayers, gluten-free grazers en dairy intolerant diners. Of je nu een specifiek dieet volgt of gewoon op zoek bent naar een gezonder alternatief, onze repen bieden de perfecte oplossing.

Over BitesWeLove

Bij BitesWeLove zijn we vastberaden om gezondere snack alternatieven te creëren zonder concessies te doen aan de smaak. Sinds 2019 zijn we bezig met het verfijnen van onze recepten en het experimenteren met nieuwe ingrediënten. Dit heeft geleid tot de creatie van onze Chewy Oat Bars – een echt gezond alternatief voor wat er al op de markt is. Met 0% toegevoegde suiker, geen kunstmatige zoetstoffen en minder dan 1 gram suiker per reep, leveren we smaak en voeding in drie guilt-free smaken. Dat noemen we nog eens een sweet spot.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Wat maakt Chewy Oat Bars anders dan andere repen?
Onze repen bevatten geen toegevoegde suikers en geen kunstmatige zoetstoffen. Ze zijn rijk aan vezels en laag in calorieën, waardoor ze een gezonder alternatief zijn.

Zijn de Chewy Oat Bars glutenvrij?
Ja, onze repen zijn volledig glutenvrij en geschikt voor mensen met een glutenintolerantie.

Welke smaken zijn er beschikbaar?
Onze Chewy Oat Bars zijn verkrijgbaar in twee smaken: chocolate en cinnamon roll.

Hoeveel suiker bevatten de Chewy Oat Bars?
Onze repen bevatten minder dan 1 gram suiker per 30 gram reep, wat 7x  minder is dan vergelijkbare haver en granola repen.

Zijn de Chewy Oat Bars vegan?
Ja, onze repen zijn volledig veganistisch en bevatten geen dierlijke producten.

Waar kan ik de Chewy Oat Bars kopen?
Je kunt onze repen bestellen via onze website en binnenkort op meer locaties. Klik op de ‘BESTEL NU knop om je bestelling te plaatsen.

Onze Chewy Oat Bars zijn de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een gezonde, smakelijke bite. Met 0% toegevoegde suiker, geen kunstmatige zoetstoffen en minder dan 1 gram suiker per reep, bieden ze een guilt-free manier om te genieten van een tussendoortje. Of je nu kiest voor chocolate of cinnamon roll, je kunt erop vertrouwen dat je de betere keuze maakt.

Bestel nu