10 kílometer folie over!?
Check BitesWeLoveStory 05: over Flip-its, Marleen in de Food100 en een laaaaange fail #oeps

BitesWeLoveStory #05:
kilometers maken

Pak een snack, leun even achterover en geniet mee met onze hoogte- en dieptepunten tijdens het bouwen van een snackmerk. Want je gelooft toch niet dat dat altijd van een leien dakje gaat?

Deze maand:

💚 Breidden we onze Fip-its imperium verder uit
🥳 Staat Marleen in de Food100
😵‍💫 Kregen we een verontrustend telefoontje

Check ‘m hier:

Hallo Jumbo, BP en AH To Go 👋

 Flip-its fans (en wie is dat nu niet) kunnen opgelucht ademhalen: vanaf nu zijn ze op nog meer plekken verkijgbaar. De grote zakken Flip-its Vegan Cheese vind je nu bij nog eens 240 Jumbo‘s en de portieverpakkingen scoor je onderweg bij 100 BP AH To Go locaties. Ben jij ze al tegengekomen?

Marleen genomineerd voor de Food100

En dat betekent dat ze tussen 100 verduurzamers, vernieuwers en aanjagers die ons voedselsysteem verbeteren en bijdragen aan het oplossen van onze klimaat- en voedseluitdagingen staat. Alle genimineerden zetten zich in voor beter en eerlijker eten en drinken voor iedereen. Een lijst om trots op te zijn dus!

Meer weten over de Food 100? Hier vind je alles.

Een 10 km lange #fail

Onze leverancier belde ons over een ‘kleine’ vondst: flinke rollen ongebruikt verpakkingsmateriaal – met daarop 10 kilometer aan folie voor producten die we niet meer voeren. What to do? Want zomaar weggooien kan natuurlijk niet. Kunnen we er skateboards, een surfplank of bank van maken? We staan open voor slimme suggesties! #help

En bij jou?

Wat waren jouw hoogte- en dieptepunten de afgelopen maand? Laat het ons weten door een comment onder de video of geef een belletje, vinden we leuk. En hou onze socials in de gaten, want we hebben een paar leuke winacties in de planning!

Volg jij al onze snackstories al?

💚 Volg ons op Instagram, TikTok of Linkedin.
💚 Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

bekijk de video