Icon

bites
op kantoor

Ben je op zoek naar gezonde snacks voor medewerkers of voor een event? Als zakelijke klant krijg je toegang tot een uitgebreid assortiment losse snacks en heb je de mogelijkheid te bestellen op factuur. Om onze zakelijke tarieven te zien vragen we je een account aan te maken op onze zakelijke webshop. 

maak een zakelijk account aan

Heb je al een zakelijk account? Klik hier om in te loggen.

icon

snackbox
voor je team

Een origineel cadeau voor thuiswerkers, lekkere snacks voor de online borrel of een origineel relatiegeschenk geven of laten bezorgen? Kies voor onze healthy snackbox door de brievenbus, met een persoonlijk kaartje. Er kan van alles, dus neem contact op en we denken met je mee. Al vanaf 10 euro inclusief verzendkosten en een persoonlijk bericht!

bekijk de snackboxen

  

Icon

Bestel tegen zakelijk tarief via je eigen account

Icon

betaal
achteraf
OP FACTUUR

Icon

LEVERING
BINNEN TWEE
WERKDAGEN

Icon

GRATIS
VERZENDING BIJ
ORDERS >€150,-

display

Staat ons goed, vind je niet? Zelf zijn we nogal in onze nopjes met onze toonbankdisplay. Want hoe leuk is het om onze toch al stralende bites nog beter te presenteren op jouw verkooplocatie.

MEER INFO
zakelijk bestellen

DISPLAY DOOSJES

Bestel onze portieverpakkingen in handige counter-ready display doosjes met 12 zakjes. Leuk naast de kassa of de koffiemachine. Of juist in grote omdozen met 50 zakjes, voor banqueting of evenementen bijvoorbeeld. Wist je trouwens dat de verpakking van duurzaam mono-folie gemaakt is? Perfect te recyclen dus.

Maak een zakelijk account aan

“Amarant wilde haar medewerkers graag een hart
onder de riem steken in de roerige tijden rondom Corona, daarom bestelden we de BitesWeLove snackbox. Een attentie met een dosis positieve, gezonde energie en samen de ‘noot’ kraken.

Karin – Amarant

“Op zoek naar een kleine attentie ter waardering voor de inzet en flexibiliteit van het team in de corona tijd bleek biteswelove de uitkomst! Iedereen heeft geNOTEN van de gezonde snacks tijdens een digitale borrel.”

Joris – TNO

“Ik bestel de kadodoosjes om mijn teams of collega’s te verrassen. En dat werkt dus ook altijd. Ze vinden het merk leuk, de verpakking vrolijk én de inhoud verrukkelijk. Op deze manier kan ik – en helemaal in deze coronatijden – even wat aardigs doen.”

Karen – KIK Communicatie Bussum

zakelijke proefbox aanvragen

Wil je eerst onze bites even proberen? Geen probleem. Proeven is geloven. Als zakelijke klant bieden we je de mogelijkheid een gratis proefbox aan te vragen. 

VRAAG AAN

Je vindt onze bites bij