Treat yourself to een maand lang gratis snacks t.w.v. €250. Ben jij even lekker bezig.

You do you, vinden wij. Wat je ook (niet) doet: treat yourself to a healthy snack. Om je daarbij te helpen maak je deze maand kans op een flinke voorraad healthy bites voor jou en je vrienden t.w.v. 250 euro.

 

KANS MAKEN? ZO DOE JE MEE:

Het enige wat je hoeft te doen is je hier aan te melden. Aan het eind van de maand maken we de winnaar bekend. Je komt dan in onze mailinglijst zodat we je in de toekomst op de hoogte kunnen houden van nieuwe producten en win-acties.

Side-note: don’t worry, ons marketing team is veel te klein voor een stortvloed aan mails (één keer per maand een nieuwsbrief van ons in je inbox zijn we al trots op).

* indicates required

BRING ON THE BITES

Want ook je allerkleinste prestatie is iets om te vieren. Met een gezonde snack van BitesWeLove, bijvoorbeeld. Want waarom zou je eerst iets gedaan moeten hebben voordat je jezelf iets lekkers gunt? Je hebt het al gemaakt, gewoon zoals je bent.

Bij BitesWeLove vieren we jou. Niet je prestaties. Dus helpen we je om gezonder te snacken, met lekkere bites waar jij je goed bij voelt.

Ontdek al onze bites, gemaakt van geroosterde erwten. Je vindt ze in onze webshop en in je dichtstbijzijnde supermarkt. En wat je ook (niet) doet: treat yourself.

we flipped crisps!

Onze Flip-its zijn de knapperigste, luchtigste chips die we konden bedenken. We maken ze van linzen en kruidenmixen voor dat lekkere door-eet gevoel. Maar vooral: met véél minder calorieën, en veel meer vezels en proteïne dan vergelijkbare chips. Daarom zeggen wij trots: we flipped crisps! Want van Flip-its eet je zonder gêne een hele zak leeg. En dat voelt goed.

meer info

SOCIAL UPDATES