nuts about you

Bij BitesWeLove geloven we dat de kleine dingen in het leven ertoe doen. Of je nu oversteekt om aan de zonnige kant van de straat te lopen, iemand voor laat gaan bij de kassa, of lacht naar een vreemde op straat. De kleine dingen in het leven kunnen grote impact hebben. En ze maken het leven leuker, voor iedereen.

Zo geloven we ook dat je met een kleine aanpassing in je eetpatroon een positieve verandering te weeg kan brengen. Noten, hoe klein ook, zijn namelijk reuze gezond. Een handje per dag heeft al een positief effect.

Daarom maken we bij BitesWeLove lekkere en unieke notenmixen die goed voor je zijn, met alleen maar natuurlijke ingrediënten en de allerlekkerste noten.

Exit roze koeken, zoete repen en poedersoepjes. In met de bites. Het zijn “maar” nootjes, maar small things matter. Wedden dat je er blij van wordt?

Liefs, Marleen

Hoe het begon

Toen Marleen 5 jaar geleden bij een grote supermarkt verantwoordelijk was voor het tussendoortjes schap, zag ze daar vooral repen en koeken bomvol suiker. Dat moest anders vond ze.

Daarom benaderde ze in 2014 de notenbroers Robert & PP en startte met hen BitesWeLove met de missie gezond snacken lekkerder en gemakkelijk te maken. In deze samenwerking komt meer dan 25 jaar ervaring in de noten samen met de passie voor good food en liefde voor online gemak.

In 2014 rolden de eerste bites van de productielijn en inmiddels verstuurden we er meer dan 1.000.000 naar zakelijke klanten en consumenten in Nederland en België.

Na een aantal jaar de bites te versturen in de vorm van een abonnement, besloten we in juni 2017 een webshop te openen.

Marleen met de eerste bite in 2014

WIST JE DAT...

… we zijn begonnen als abonnementen service op gezonde snacks? Dit abonnement is in juni 2017 vervangen door deze webshop.

… we ook verkopen aan zakelijke klanten en je bijvoorbeeld bij diverse congres en evenementen locaties onze bites krijgt als gezonde snack?

… we al meer dan 1 miljoen bites verstuurden en we op basis van de beoordelingen van onze klanten de bites steeds lekkerder maken?

… we een kantoor hebben in de Pijp in Amsterdam en je altijd welkom bent voor een kop koffie en een bite? (Bel even naar 020-2331750, dan zetten we de koffie klaar.)

Het team

Binnen het BitesWeLove team hebben vrouwen de overhand. Misschien zouden we hier een mannen-quotum moeten gaan hanteren. 9 dames sterk zijn we namelijk.

Vol energie en passie zetten we ons in om de lekkerste gezonde snacks te ontwikkelen en deze binnen no time bij jou op je bureau te hebben.

Mannen zijn overigens ook welkom hoor. Check onze vacatures!

Bekijk onze vacatures
Glazen potten noten

waarom een dagelijkse portie noten?

Dat we hier op kantoor Nuts about Nuts zijn moge duidelijk zijn. Maar dat is niet alléén omdat ze zo lekker zijn.

Wist je dat uit verschillende wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat er een verband is tussen het eten van noten en een verlaagd risico om te overlijden aan de gevolgen van kanker, hart- en vaatziekten en luchtwegaandoeningen?

Ook het voedingscentrum raadt aan dagelijks een handje noten te eten als onderdeel van een gevarieerd voedingspatroon.

Teamleden

Robert Menken
Founder & noten expert

Marleen Basart
Founder & good Foodfreak

PP Menken
Founder & Noten expert

Juliette Zwagemakers
Snackspert & Sales

Liesbeth Gouwens
Strategie & Finance

Margo van de Laar
Ecommerce & Sales Support

Josse Verschure
Marketing & Sales