SMAAK
We maken het lekkerder gezond te snacken door onze unieke mixen met bijzondere ingrediënten 

Gezond
We bieden een gezonde en voedzame snack met duidelijke health benefits

Positieve energie
Wij zorgen dat we je altijd positieve energie geven en hebben een can-do attitude

 

Healthy snacking company
We ontwikkelen en produceren de bites zelf en zijn altijd op zoek naar de lekkerste bites

Little things to brighten your day

BitesWeLove zorgt voor je dagelijkse portie positive vibes. Wat ons betreft zijn het de kleine dingen die het leven leuker maken, maar ook gezonder. Geen compromis: wij beloven dat gezond ook lekker kan zijn.

Onze bites zijn een bron van eiwitten, rijk aan vezels, en bevatten geen toegevoegde suikers. Altijd rauw of dry-roasted en gecombineerd met bijzondere extra’s als tamari almonds, pure chocola, mango, of geroosterde edamame.

Composteerbaar jasje

We zijn gek op noten, maar niet op afval. Onze verpakkingen zijn daarom gemaakt van gecertificeerd bioplastic. Van plantaardig restafval dus, en dat is volledig biologisch afbreekbaar.

Ook de inkt die we gebruiken is bio-based. Dit betekent dat het folie volledig composteert in de industriële GFT afvalstroom. Nog geen oplossing voor de plastic soup, maar wel een stap in de goede richting.

De zakjes houden onze bites ook nog eens extra lang houdbaar. Zo weet je zeker dat je lekker én goed bezig bent. 

Pssst… Wil je meer weten over bio-plastic en de voor- en nadelen ervan? Neem dan een kijkje op Holland Bioplastic of lees dit interessante rapport van de Wageningen Universiteit.

cheeky apricot

BitesWeLove Cheeky Apricot

Voor wie van zoet houdt, maar niet té, hebben we deze bite vol gedroogd fruit en nootjes gemaakt. We hebben er lekker veel abrikoos in gedaan. Die doet het namelijk super goed met dry roasted amandelen. Klassiek dus, met een zoete, oranje twist. Want het leven is al serieus genoeg.

Go cheeky
chili con karma

BitesWeLove Chili Con Karma

Onze Chili con Karma mix hebben we volgestopt met geroosterde pinda’s en kikkererwten voor een hartige bite, en jumborozijnen voor een zoete touch. En dan komt de kick: stukjes pittige chili corn. Dat zal je goed doen. En wie goed doet, goed ontmoet. Zo werkt het met karma.

Get karma
soy side up

BitesWeLove Soy Side Up

Om jouw zonnige blik op het leven een kleine boost te geven hebben we deze notenmix bedacht. Een lekker hartige bite van tamari-amandelen en soy roasted tuinbonen, gecombineerd met geroosterde cashewnoten. Word je enorm zen van, denken wij.

Try soy
nutcase

BitesWeLove nutcase

Onze nutcase mix is een goede zaak. Want hij zit vol ongebrande en ongezouten amandelen, hazelnoten, walnoten en cashewnoten. En dat betekent: veel vezels en weinig koolhydraten, alleen maar onverzadigd vet en veel meer vitaminen en mineralen dan gebrande noten. Plantpower op zijn best dus.

Go nuts
let's go mango

BitesWeLove Let's Go Mango

Mango is eigenlijk altijd lekker. Wij hebben hem in stukjes gehakt en gedroogd. Gecombineerd met edamame boontjes en geroosterde amandelen is dit een powerbite met smaak. Friszoet en knapperig, welteverstaan. Een echte kickstart voor al jouw avonturen.

Let's go
pecan boo

BitesWeLove Pecan Boo

Chocola is altijd een goed idee. Vonden wij ook. Vooral van het rijke, donkere soort. Daarom zit er volop pure chocola in deze bitterzoete bite. Die het verrassend goed doet met cranberries, en body krijgt dankzij de pecannoten.

Peek a boo

BitesWeLove giftbox

Doe eens iets anders cadeau dan een bos bloemen, een flesje wijn, of een diamanten ring. Een doosje met bites bijvoorbeeld. Origineler, lekkerder, en ook nog eens een stuk gezonder.

Wij hebben onze 5 bites alvast in een mooi verzenddoosje gedaan dat zo door de brievenbus past. Daar scoor je zeker punten mee. 

Tip: Ook verkrijgbaar als relatie- of eindejaarsgeschenk.

Go Giftbox