say cheese?

Gezondere kaaschips? Ze bestaan nu echt.
Bij BitesWeLove ontwikkelden we de ultieme snack-hack: Flip-its Vegan Cheese.

Luchtige kaaschips op basis van 75% linzen met een stuk minder vet en calorieën. Speciaal voor kaas- én chipslief hebbers die een lekkerder, gezonder alternatief voor kaas-chips zoeken.

lentil puffs

Ze zijn gepoft in plaats van gefrituurd, super eiwit- en vezelrijk en stukken minder vet en zout. Snack zorgeloos de hele zak leeg: deze chips stillen al je kaas-cravings.

#treatyourself – to the entire bag!

Probeer nu!

Soms is het enige dat je gelukkig kan maken een flinke portie cheesy goodness. Snappen we bij BitesWeLove. Dat is namelijk precies waarom we een proefbox van onze Flip-its Cheese Flavour hebben gemaakt. 

In de proefbox zitten 2 zakken van 75 gram en 4 kleine portieverpakkingen van 18 gram. Perfect om jouw kaas-cravings te stillen, met meer dan één zak ;). 

Probeer nu

flip-its!

Onze Flip-its zijn de knapperigste, luchtigste chips die we konden bedenken. We maken ze van linzen en kruidenmixen voor dat lekkere door-eet gevoel. Maar vooral: met véél minder calorieën, en veel meer vezels en proteïne dan vergelijkbare chips. Daarom zeggen wij trots: we flipped crisps! Want van Flip-its eet je zonder gêne een hele zak leeg. En dat voelt goed.

flip-its
cheese flavour

Helemaal vegan, super vezelrijk, glutenvrij en vol proteïne. Maar vóór alles gewoon een heerlijke door-eet snack die aan al je kaasverlangens tegemoet komt.

shop nu meer info

flip-its
salt & pepper

Je hebt zin in chips en wel een hele zak. Want jij verdient het. Komt het dan even goed uit dat onze Flip-its in Sea Salt & Black Pepper maar 295 calorieën per zak, super veel vezels en ladingen proteïne bevatten? Kan jij zorgeloos tot de bodem snacken. 

SHOP NU meer info

flip-its
paprika

Wees eerlijk. Paprikachips zijn eigenlijk de enige échte chips, toch? Vandaar dat wij onze Flip-its ook in deze klassieke smaak gemaakt hebben. Maar dan wel à la BitesWeLove. Dus met super veel vezels en proteïne, en maar 284 calorieën per zak. 

SHOP NU meer info

BEN JE CONSUMENT?

Check de Flip-its in onze shop.

shop nu

Samenwerken?

Meld je hier aan voor een exclusieve PR Box.

meld je aan

Win een maandvoorraad aan healthy snacks

Klik hier om kans te maken op een maand lang gratis snacks.

SOCIAL UPDATES

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.