De beste noten voor jouw vrijmibo

Kijk jij ook altijd zo uit naar de vrijdagmiddagborrel?

Je bent niet de enige. Een gezellige vrijmibo is de perfecte manier om een drukke werkweek af te sluiten. Ben je op zoek naar lekkere, maar toch gezonde snacks voor bij de borrel? Lees dan snel verder!

Onze sales manager Juliette is niet alleen ‘Nuts about Nuts’, maar ook nog eens dol op wijn. Als echte wijnkenner adviseert ze je graag over welke wijn het best combineert met onze bites.

Een frisse, fruitige witte wijn gaat bijvoorbeeld goed samen met de pittige Chili Mix Onze bite (no. 36). Onze Salty Nuts is lekker zout en met wel vier verschillende noten. Deze bite combineert niet alleen goed met wijn maar ook met een koud glas (alcoholvrij) bier.

De laatste jaren zijn speciaalbieren erg in trek, maar er is nog niet echt een vervanging gekomen voor de standaard pinda’s in een schaaltje. Onze bites zijn hier de ideale oplossing voor. Zo kun je dus écht goed genieten van je biertje tijdens de vrijdagmiddagborrel! Probeer eens een smaakvol IPA-biertje met een bite met pure chocolade, zo combineer je het beste van twee werelden. Onze favorieten zijn de Dark Pecan (no. 17) en de Choco Raisin (no. 15).

Maak jouw borrel op kantoor dus nog lekkerder en gezonder met onze gezonde snacks en notenmixen. Onze volledige hartige selectie vindt je onder het kopje ‘Savoury’ in onze shop.

Wist je dat we sinds kort onze hartige gezonde snacks ook in grootverpakkingen aanbieden? Met deze hersluitbare buckets vul je zelf je bakjes op tafel.

Thank god it’s friday: Let’s go nuts!