crunchy mix
crunchy mix

they’re here:
onze crunchy mixes!

We hebben de beste, knapperige groenten bij elkaar gezocht én daar onze favoriete vegan smaken aan toegevoegd: Smokey BBQ en Nacho Cheese. Deze mixen bevatten geroosterde erwten, tuinbonen, mais en kikkererwten, zijn rijk aan vezels en vormen een bron van eiwitten. Dit betekent dat je die oude chips lekker kunt laten liggen, om vervolgens trots weg te snacken met deze gezonde snack: eentje die laag is in calorieën, super knapperig is, bomvol smaak én ervoor zorgt dat je je na afloop nog steeds goed voelt. 

crunchy mix
smokey bbq

Houd jij ook zo van hartige snacks? En ben je op zoek naar een tussendoortje dat super knapperig én gewoon superlekker is? Dan ben je bij ons aan het juiste (web)adres. We hebben ons nieuwste product volgepropt met smokey goodness, en er ook nog voor gezorgd dat het maar 129 calorieën per portie bevat.

SHOP NU meer info

smokey bbq
nacho cheese

crunchy mix
nacho cheese flavour

Hier wil je meteen induiken: de vegan cheesiness en super crunch van onze nieuwste Crunchy Mix in de smaak “Nacho Cheese”. Hij is alles waar je van gedroomd hebt: vegan, een bron van eiwitten, rijk aan vezels en bevat maar 129 calorieën per portie.

SHOP NU meer info

BEN JE CONSUMENT?

Coming soon.

shop nu

BEN JE EEN ZAKELIJKE KLANT?

Verras je team met tasty, healthy snacks!

SAMPLES AANVRAGEN BESTEL NU

Beschikbaar in

nacho cheese

Stazak (100G)

Nacho Cheese Flavour
Stazak (100g) / Doos van 6X100g

smokey bbq

Stazak (100G)

Smokey BBQ
Stazak (100g) / Doos van 6X100g

smokey bbq

Portieverpakking (30G)

Smokey BBQ
12 of 50 portieverpakkingen van 30G