Hoera! Wij trokken onlangs de Champagne open.

Vanaf begin mei liggen de nieuwste Crunchy Peas van BitesWeLove bij ah! Je vindt deze nieuwe gezonde tussendoortjes op het (houdbare) notenschap in bijna 500 winkels door heel Nederland en België. Dat is een feestje waard, vind je niet?

Hier onder vertellen we je waar je onze bites precies kan vinden bij de Albert Heijn. Want dat kan nogal een zoektocht zijn kunnen we je vertellen..

Noten bij ah?

Wist je dat bij Albert Heijn op meer dan 5 plekken in de winkel noten en notenmixen te vinden zijn?

Je hebt het ‘verse’ notenschap; dit zijn de noten in de doorzichtige verpakkingen en plastic cups. (Het is overigens de vraag of dit echt ‘verser’ is dan de andere noten, maar het heeft door de doorzichtige verpakkingen in ieder geval een ‘vers perceptie’ (denk; notenkraam) vandaar ook de naam. Maar dat terzijde.)

Daarnaast is er een schap met de zogenaamde ‘houdbare’ noten. Dit is het schap waar je de ondoorzichtige stazakken vindt en o.a. ook de borrelnootjes. In dit schap zijn dus ook onze notenmixen en Crunchy Peas te vinden bij de Albert Heijn! In veel winkels vindt je dit schap naast, of tegenover de schappen met chips.

Waar je nog meer noten kan vinden in de Albert Heijn? Wat denk je van in het bakschap (kleine cupjes), in het ontbijtschap (als ontbijttoppers), het zogenaamde ‘wholefoods-schap’ (waar je veel biologische ingrediënten vindt en ‘superfoods’ zoals chiazaad, gojibessen) en, jawel, bij de ‘saladeverrijkers’, naast de sladressing.

Mocht je de zoektocht in de Albert Heijn niet aandurven, gelukkig verkopen ze de ook BitesWeLove online in de ah.nl webshop. Dan heb je ze met een klik op de knop in je mandje!

TIP: Als zakelijke klant kun je zelfs onze portie verpakkingen online bestellen op ah.nl! De Soya Nut Mix en Chocolate Nut Mix zijn opgenomen in het ‘zakelijk assoritment’ in omdoosjes van 12 stuks. De ideale gezonde snack voor op kantoor dus!