Stap 1.

MAAK EEN ZAKELIJK ACCOUNT AAN IN ONZE ZAKELIJKE WEBSHOP

Stap 2.

BESTEL TEGEN SCHERPE ZAKELIJKE TARIEVEN OP FACTUUR

Stap 3.

ONTVANG JE GEZONDE SNACKS BINNEN 2 WERKDAGEN OP KANTOOR

Stap 4.

GRATIS LEVERING VOOR BESTELLINGEN VAN >100 EURO

Voor zakelijke klanten

Wist je dat je bij BitesWeLove heel makkelijk gezonde tussendoortjes kunt bestellen voor op kantoor, jouw evenement of in de winkel?

We hebben een handige zakelijke webshop waar je direct kunt bestellen. Maar we leveren ook via diverse grossiers, zoals Sligro, Bidfood, Lekkerland en Huuskes.

Wil je meer weten of bestellen? Neem contact met ons op, dan vertellen we je alles.

Vertel meer over zakelijk bestellen

Assortiment op maat

Zakelijke klanten bestellen onze gezonde notensnacks in handige counter-ready display doosjes met 12 zakjes. Leuk naast de kassa of de koffiemachine. Of juist in grote omdozen met 50 zakjes, voor banqueting of evenementen bijvoorbeeld.

Daarnaast bieden we alle smaken in grote buckets, oftewel emmers van 2,5-3 kilo. Die kan je mooi presenteren in onze speciale dispensers of glazen potten.

Zakelijke klanten betalen een gereduceerd zakelijk tarief.

Ga naar onze zakelijke webshop
dispenser

Eye-catching Dispensers

Op locaties waar gezonde snacks gretig aftrek vinden bied je je medewerkers of gasten met één draai aan de knop de perfecte bite met onze stijlvolle dispensers.

De bites voor in de dispensers leveren we in hersluitbare buckets met een inhoud tussen de 2 en 3 kilo. Dat zijn ongeveer 60-70 porties.

Je kunt de dispenser bij ons te huren, zodat je zonder zorgen gezonde snacks kunt aanbieden. Kijk onderaan de pagina voor het opvragen van informatie en een offerte op maat.

Vertel mij meer over de dispensers

Stijlvolle glazen potten

Moeilijk te weerstaan: presenteer de bites in onze glazen potten met vrolijke BitesWeLove stickers. De potten sluiten luchtdicht af. Vul ze met verschillende portieverpakkingen of met de losse notenmixen uit de hervulbare buckets.

Bestel onze glazen potten

Geef BitesWeLove cadeau

Een origineel en gezond kerstpakket of relatiegeschenk geven? That’s where we come in!

Kies voor gepersonaliseerde cadeauboxen, je eigen logo op de bites, of een hele unieke mix. Er kan van alles, dus neem contact op en we denken met je mee.

Neem contact op met Kim

Ook beschikbaar