support je team
met de healthy
snackbox

vraag offerte aan

Of ze nu plotseling thuiswerken, extra lange shifts draaien, of een online vrijmibo organiseren; hier vind je het perfecte cadeau voor werknemers. Kies een gezonde snackbox of borrelpakket en wij bezorgen het bij je medewerkers thuis. Dat kan al vanaf €10 per gezonde cadeaubox, inclusief verzending en een kaartje met persoonlijk bericht. Doen? Zo werkt het:

Value

kies JE
cadeaubox

Lees meer over onze cadeaubox voor personeel, vraag een offerte aan of neem contact op om te bestellen.

Value

schrijf
je boodschap

Vertel ons in maximaal 150 woorden wat je op het bijgevoegde ansichtkaartje wilt zetten. 

Value

laat
ze bezorgen

Wij bezorgen het cadeau binnen 3-7 dagen bij je collega’s. (De adressen worden uiteraard AVG proof behandeld)

Value

enjoy
your bites!

Je team ontvangt hun gezonde cadeaubox. Bomvol Good Energy. Tip: combineer het met een online VrijMiBo voor extra feest.

Kies jouw gezonde snackbox

Kies de BitesWeLove snackbox die bij je past, vraag een offerte aan of neem telefonisch (020-2331750) contact met ons op. De boxen zijn te bestellen vanaf 10 stuks en de prijzen zijn inclusief gepersonaliseerd kaartje en verzending naar adressen binnen Nederland*. 

Online
Borrelbox

snackbox

Onze 4 hartige bites in portieverpakking, verzonden in een leuk borrelpakket dat door de brievenbus past. Een lekker gezond cadeau voor de online vrijmibo. Vanaf 10 stuks.

Meer info

€10,- excl. BTW

vraag offerte aan

– meest gekozen! –

gezonde
snackbox

snackboz

De 6 populairste bites, verzonden in leuk doosje dat door de brievenbus past. Perfect cadeau voor werknemers, want voor ieder wat wils! Vanaf 10 stuks.

Meer info

€11,95 excl. BTW

vraag offerte aan

bites &
drinks Box

Een compleet borrelpakket? Dat kan! In deze box kun je naast onze Crunchy Peas ook verschillende drankjes kiezen. Je hebt de optie tussen twee blikjes Lowlander Beer, Soof Sparkling drinks of STËLZ Hard Seltzer. Vanaf 10 stuks.

Meer info

v.a. €15,95 excl. BTW

vraag offerte aan

SNACKBOX
op maat?

Heb je iets anders in gedachten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

(Let op: vanaf 250 stuks)

icon

maak het eigen met
een gepersonaliseerd kaartje

kies een kaartje

De BitesWeLove gezonde snackbox is een cadeau voor medewerkers; het doosje past door de bus en heeft een vrolijk design. Kies uit een van onze ansichtkaart designs en voeg een leuke tekst en logo toe. Zelf creatief? Vanaf 250 boxjes kun je je eigen ansichtkaart aanleveren!

Bekijk de kaartjes

ZIJ GINGEN JOU AL VOOR:

“Amarant wilde haar medewerkers graag een hart onder de riem steken in de roerige tijden rondom Corona. Duurzame inzetbaarheid is een speerpunt bij Amarant. Een attentie met een dosis positieve, gezonde energie en samen de ‘noot’ kraken was dan ook de boodschap voor al onze (zorg)medewerkers. Bovendien heeft BitesWeLove korte lijntjes, denken ze mee in oplossingen en schakelen ze snel..”

– Karin, Amarant

“Op zoek naar een kleine attentie ter waardering voor de inzet en flexibiliteit van het team in de corona tijd bleek BitesWeLove de uitkomst! Iedereen heeft geNOTEN van de gezonde snacks tijdens een digitale borrel.”

– Joris, TNO

“We hadden een online vrijdagmiddag borrel georganiseerd met onze collega’s. Vanaf het eerste moment werd alles door BitesWeLove goed georganiseerd, er werd goed meegedacht en er werd gezorgd dat de pakketten ruim op tijd werden bezorgd. De collega’s waren enthousiast, verrast, vonden het er goed uit zien en het smaakte heerlijk! Zeker een aanrader!”

– Fleur, Tedas

“Ik bestel de kadodoosjes af en toe om mijn teams of collega’s te verrassen. En dat werkt dus ook altijd. Ze vinden het merk leuk, de verpakking vrolijk én de inhoud verrukkelijk. Op deze manier kan ik – en helemaal in deze coronatijden – even wat aardigs doen. Word er zelf altijd blij van als je een ander kunt verrassen. En deze cadeautjes zijn daar uitermate geschikt voor.”

– Karen, KIK Communicatie Bussum

meestgestelde vragen

Hieronder staan de meestgestelde vragen met betrekking tot onze snackbox. Staat je vraag er niet bij voel je dan vrij om ons een e-mail te sturen of ons te bellen (020-2331750), we helpen je graag!

Zijn de prijzen inclusief verzendkosten?

Ja, bovengenoemde prijzen zijn inclusief verzendkosten in Nederland. Vraag voor buitenlandse leveringen een offerte aan, hier zijn meerkosten aan verbonden.

Kan ik een logo en bericht toevoegen aan de box?

Ja, in iedere box zit een ansichtkaartje waarop je een eigen bericht (max 150 woorden) en logo kunt toevoegen. Voor grotere afnames kunnen we ook een kaartje met eigen design maken.

 

Kan ik de inhoud van de box zelf bepalen?

De inhoud van de box is zoals hierboven aangegeven. Voor orders >500 boxen kunnen we een box op maat maken.

Binnen hoeveel werkdagen worden de snackboxen geleverd?

De boxen worden in principe binnen 3-5 werkdagen geleverd in Nederland. Soms lukt het sneller. Neem contact met ons op als er spoed is.

 

Hoe kan ik betalen?

Je ontvangt een factuur na verzending van de boxen (betaaltermijn 14 dagen).

Hoe gaan jullie om met persoonsgegevens?

We zorgen uiteraard voor versleuteling van de adresgegevens en bestanden worden binnen de wettelijk gestelde termijn verwijderd. We kunnen ook een verwerkersovereenkomst tekenen. 

vraag offerte aan

Vul hieronder je gegevens in. Wij nemen binnen 24-uur contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook op: (0)20 2331750.

button